Hoe sta ik voor de groep? ‘Masterclass presenteren en trainen voor bestuurders’

woensdag, 19 december, 2018

U staat als bestuurder regelmatig voor een groep of zaal. Dat gaat u vermoedelijk goed af, maar u wilt graag nog het één en ander bijleren of er misschien beter in worden. Wellicht heeft u zelfs ideeën om er nu of later meer mee te gaan doen. Dan is het belangrijk om u te realiseren binnen welke setting u optreedt of gaat optreden. Want elke omgeving vereist een andere opstelling en interactie.

Als u bijvoorbeeld een vergadering of een bijeenkomst gaat leiden dan is dat heel wat anders dan wanneer u als facilitator, docent, spreker of workshop begeleider gaat optreden. Misschien gaat u gewoon iets mededelen of bent u gespreksleider.

Hoe kunt u deze rollen goed voor uzelf onderscheiden en daardoor gericht invullen?

In deze masterclass presenteren en trainen voor bestuurders door Ronald Bos, komt dit uitgebreid aan bod. Binnen een open sfeer worden u handvatten gegeven om direct in uw eigen praktijk mee aan de slag te gaan.

Ronald Bos heeft in zijn leven honderden groepen begeleid, binnen evenzovele rollen. En weet daarmee als geen ander hoe u dit het beste kunt doen. Daarnaast is hij af en toe verander manager en consultant binnen vooral bestuurlijke omgevingen. Zijn ervaring als trainer, docent, facilitator, manager en spreker neemt hij daarom mee tijdens deze masterclass. En hij denkt natuurlijk graag met u mee over uw persoonlijke vraagstukken met betrekking tot dit onderwerp.

Wilt u nog beter worden in het (bege)leiden van groepen? Dan is deze masterclass iets voor u!

Doelgroep: Zittende bestuurders en vml-wethouders
Tarief: Voor leden van de Wethoudersvereniging zijn de deelnamekosten €75,- excl. BTW.
            Voor niet-leden zijn de deelnamekosten €375,- excl. BTW.
Locatie: Gemeentehuis Ommen
               Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen
Datum: Woensdag 19 december 2018
Tijd: 14:00 - 20:00uur