3 succesvolle starterstrajecten!

De afgelopen maanden hebben 67 nieuwe wethouders deelgenomen aan de eerste starterstrajecten van de Wethoudersvereniging. Zij maakten in twee intensieve dagen kennis met verschillende aspecten van het wethouderschap. Daarnaast werkten de deelnemers aan hoe zij publiek overkomen met een media expert en met een expert in non-verbale communicatie. De deelnemers waren na de eerste twee dagen erg enthousiast over het traject. De komende maanden komen ze nog twee keer terug voor de vervolg van het traject.

Heeft u de startersopleiding gemist en heeft u wel interesse? Hou onze website in de gaten voor de laatste ronde die binnenkort bekend wordt! Of meldt uw interesse vast via info@wethoudersvereniging.nl de nieuwe data zijn 15 en 16 november 2018 en 9 januari 2019.