De Wethoudersvereniging op bezoek bij de regio Noordoost Brabant

Op 26 september waren bestuurslid Jacques van Loevezijn en senior programmamanager Lies van Aelst aanwezig bij de regiodag Noordoost Brabant. Ook regioambassadeurs Peter van Boekel, Hans Vereijken en Renze Bergsma waren aanwezig. Nadat Jacques en Lies een presentatie gegeven hebben aan de aanwezige wethouders over het werk van de Wethoudersvereniging, was er ruimte voor een mooie discussie. Diverse wethouders gaven aan lid te zijn en regelmatig naar bijeenkomsten te komen, er waren wethouders die zich afvroegen wat de vereniging doet voor afgetreden wethouders én wethouders deden de oproep lid te worden. Al met al was het een bijeenkomst waar de Wethoudersvereniging tevreden op terugkijkt!

We komen ook graag in uw regio op bezoek! Contact hierover kan met Lies van Aelst liesvanaelst@wethoudersvereniging.nl