Virtueel Crisisloket

De Wethoudersvereniging is graag voor u beschikbaar om in deze tijd met u mee te denken over vraagstukken die u raken in de uitoefening van uw ambt. Wij proberen daartoe een speciaal ingerichte pagina actueel te houden. Om u zo goed als mogelijk van dienst te zijn houden wij iedere dag een laagdrempelig Virtueel Crisisloket  (inbelfunctie CrisisLoket: iedere werkdag van 9.00 uur tot 10.00 uur). Hier kunt u uw vragen kwijt en zoeken wij met elkaar naar antwoorden. Antwoorden op veelvoorkomende vragen bundelen wij en stellen wij beschikbaar aan overige bestuurders op eerdergenoemde pagina. Laten wij elkaar helpen in deze crisistijd.

Uiteraard zijn wij ook per mail (info@wethoudersvereniging.nl) of telefonisch (06-23077736, Jeroen van Gool) bereikbaar.