Wethoudersconferentie 24 november is digitaal

Het bestuur van de Wethoudersvereniging heeft besloten om de conferentie digitaal aan te bieden op woensdagochtend 24 november 2021. Het is erg jammer dat wij elkaar - net als vorig jaar - niet fysiek kunnen ontmoeten tijdens de Wethoudersconferentie.

Wij hebben getracht om de conferentie conform de huidige maatregelen te organiseren. Dat bleek mogelijk, maar mede gelet op de voorbeeldfunctie van wethouders en de diverse annuleringen van soortgelijke bijeenkomsten, hebben wij gekozen voor een digitale editie.

Het programma is verkort en wordt digitaal uitgezonden. Wij hebben een interessant programma voor u samengesteld en hopen dat u hieraan deel kunt nemen.

Tijdens de digitale conferentie volgt er na de Algemene Ledenvergadering en de jaarrede een tafelgesprek met onder meer minister Kajsa Ollongren, Sietse Bakker en Peter Joosten.

Het programma is als volgt:

10.00 – 10.45 uur Opening en Algemene Ledenvergadering

10.45 -11.00 uur Jaarrede Marcelle Hendrickx

11.00 -12.30 uur tafelgesprek met minister Kajsa Ollongren, Marcelle Hendrickx, Sietse Bakker, Margrite Kalverboer, Rixt de Jong en Peter Joosten onder leiding van Jeroen van Gool.

U kunt zich hier aanmelden om de link voor deze livestream te ontvangen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wij hopen u woensdag digitaal te ontmoeten.