Workshop op het jaarcongres van de Vereniging van Drentse Gemeenten - 27 september a.s.

Wat als samenwerking even niet lukt?  Een juridische en bestuuskundige kijk op samenwerking door Marcel Boogers.
Samenwerking ga je aan met een bepaald doel, een gezamenlijke ambitie of een klus die je samen makkelijker uit kan voeren. Maar wat als de ambitie verandert, je niet meer hetzelfde doel hebt of de klus geklaard is en je samenwerking wilt ontvlechten? Prof. dr. Marcel Boogers, bijzonder hoogleraar Innovatie en Regionaal Bestuur aan de Universiteit Twente, neemt ons mee in wat je vooraf kunt regelen op dit vlak en hoe je het achteraf kunt aanpakken.

Voor meer info en het programma van het jaarcongres van de Vereniging van Drentse Gemeenten klik hier.