Actualiteitencollege: Circulaire economie met Mariette Hamer (SER)

woensdag, 10 april, 2019

In haar bijdrage zal Mariëtte Hamer kort de betrokkenheid van de SER bij de circulaire economie beschrijven. Het SER-advies “Werken aan een circulaire economie: geen tijd te verliezen” van 2016 speelt hierbij een belangrijke rol. Dit advies vormt een van de bouwstenen voor het Rijksbrede Programma Circulaire Economie en het daaruit voortvloeiende Grondstoffenakkoord.

Vervolgens zal mevrouw Hamer enkele sociaaleconomische aspecten bespreken die in de discussie nog wat onderbelicht blijven, denk hierbij aan de gevolgen voor de arbeidsmarkt. Ten slotte zal ze reflecteren op de voortgang van de uitvoeringsfase en de perspectieven. Deze reflectie is gebaseerd op de directe en indirect betrokkenheid van de SER bij de uitvoering van het Rijksbrede Programma en de Transitieagenda’s.

Datum: 10 april 2019.
Tijdstip: 16.00 - 20.00 uur ,incl. eenvoudig diner.
Locatie: Stadhuis Nieuwegein - Stadsplein 1 - 3431 LZ Nieuwegein
Kosten: De bijdrage voor leden is €145,- (exclusief BTW) en voor niet-leden €250,- (exclusief BTW).
Aanmelden: U kunt zich direct digitaal aanmelden via deze link.