Menu

Alumni bijeenkomst: op bezoek bij de VNG - verzet

vrijdag, 17 september, 2021

Deze bijeenkomst vindt op een later moment dit jaar plaats. 

Op 17 september organiseert de Wethoudersvereniging een bijeenkomst voor het alumninetwerk! Zoals u van ons gewend bent, zijn we in de alumnibijeenkomst op bezoek bij een alumnus in zijn of haar nieuwe baan en discussiëren we over een inhoudelijk thema. Dit keer staat bij het bezoek de VNG centraal. De gastheer is Frank Speel, voormalig wethouder in Zoetermeer en alweer enige jaren werkzaam bij de VNG op het programma Democratie in Actie.  

Het tweede programma onderdeel proberen we actueel te maken, dus maken we op een later tijdstip bekend! 

De Wethoudersvereniging ondersteunt bestuurders bij de uitoefening van hun ambt en alumni in de periode hierna. Met uw hulp bouwen wij dit verder uit, en ondersteunen wij ook de alumni in de periode die volgt op het actieve bestuur. 

Op ons jubileumcongres 20 november 2019 lanceerden wij het alumninetwerk van de Wethoudersvereniging. In dit netwerk bieden wij voormalig wethouders, gedeputeerden en waterschapsbestuurders een platform om kennis te delen, te netwerken en met ons als Wethoudersvereniging te brainstormen over actuele thema`s. Ook zullen wij onder de vlag van dit netwerk onderzoek doen naar de loopbaan van voormalig bestuurders en hen ondersteuning bieden waar nodig, dit laatste thema staat in de komende bijeenkomst centraal.

Kosten: Deze bijeenkomst is kosteloos voor leden van het alumninetwerk. Meer informatie over het lidmaatschap kunt u hier vinden. 

Voor meer informatie: Lies van Aelst, senior programmamanager, 
liesvanaelst@wethoudersvereniging.nl of 06 51 60 20 54.

U bent hier

Deel deze pagina