Menu

Bijeenkomst alumninetwerk: loopbaanperspectief

vrijdag, 27 maart, 2020

Update: de Wethoudersvereniging werkt op dit moment hard aan een manier om deze bijeenkomst digitaal door te laten gaan. Zo hoeven de deelnemers niet bijeen te komen, maar kan kennis wel gedeeld worden en kunnen wij wel het gesprek met elkaar aangaan. 

Op ons jubileumcongres 20 november lanceerden wij het alumninetwerk van de Wethoudersvereniging. In dit netwerk bieden wij voormalig wethouders, gedeputeerden en waterschapsbestuurders een platform om kennis te delen, te netwerken en met ons als Wethoudersvereniging te brainstormen over actuele thema`s. Ook zullen wij onder de vlag van dit netwerk onderzoek doen naar de loopbaan van voormalig bestuurders en hen ondersteuning bieden waar nodig, dit laatste thema staat in de komende bijeenkomst centraal.

Op 27 maart organiseren we de tweede bijeenkomst van het alumninetwerk met als onderwerp het loopbaanperspectief nadat je wethouder geweest bent. Hoe denken werkgevers over voormalig bestuurders? Welk beeld hebben alumni zelf van hun loopbaankansen? Hierover is de afgelopen maanden in opdracht van onze vereniging onderzoek gedaan, over dit onderzoek en de resultaten wisselen wij graag met u van gedachten? 
Centraal staat ook de vraag welke rol zou de Wethoudersvereniging hierin moeten en kunnen spelen? Over deze onderwerpen gaan wij graag de discussie aan op 27 maart en horen wij graag uw visie. Daarnaast is er ruim de mogelijkheid om met elkaar het gesprek aan te gaan en te netwerken

De Wethoudersvereniging ondersteunt bestuurders bij de uitoefening van hun ambt en alumni in de periode hierna. Met uw hulp bouwen wij dit verder uit, en ondersteunen wij ook de alumni in de periode die volgt op het actieve bestuur.

Datum: 27 maart

Tijd: 14.30 uur -17.00 uur, hierna zal er een borrel zijn. 

Locatie: Deze bijeenkomst zal digitaal plaatsvinden via zoom.

Kosten: Deze bijeenkomst is kosteloos voor leden van het alumninetwerk. Meer informatie over het lidmaatschap kunt u hier vinden. 

Om een goed beeld te hebben van het aantal deelnemers, vragen wij u wel dit aanmeldformulier in te vullen. 

Voor meer informatie: Lies van Aelst, senior programmamanager, 
liesvanaelst@wethoudersvereniging.nl of 06 51 60 20 54.

 

U bent hier

Deel deze pagina