Menu

Eerste bijeenkomst alumninetwerk: Movisie

vrijdag, 24 januari, 2020

Op ons jubileumcongres 20 november lanceerden wij het alumninetwerk van de Wethoudersvereniging. In dit netwerk bieden wij voormalig wethouders, gedeputeerden en waterschapsbestuurders een platform om kennis te delen, te netwerken en met ons als Wethoudersvereniging te brainstormen over actuele thema`s. Ook zullen wij onder de vlag van dit netwerk onderzoek doen naar de loopbaan van voormalig bestuurders en hen ondersteuning bieden waar nodig.

Op 24 januari zal de eerste bijeenkomst van het alumninetwerk plaatsvinden, bij Movisie in Utrecht. Janny Bakker, voormalig bestuurslid van de Wethoudersvereniging, is tegenwoordig voorzitter van de Raad van Bestuur van Movisie. Zij ontvangt de alumni graag voor een kijkje in de keuken van Movisie en deelt graag met jullie hoe de overstap naar een dergelijke nieuwe uitdaging is en hoe dit is als voormalig wethouder. 

In het tweede deel van deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over de periode na het wethouderschap en hoe wij als vereniging meer gebruik zouden kunnen maken van de kennis van alumni in ons beleid en voor onze activiteiten, u heeft immers tijdens uw periode als bestuurder een schat aan kennis opgebouwd. Daarnaast is er ruim de mogelijkheid om met elkaar het gesprek aan te gaan en te netwerken. 

De Wethoudersvereniging ondersteunt bestuurders bij de uitoefening van hun ambt en alumni in de periode hierna. Met uw hulp bouwen wij dit verder uit, en ondersteunen wij ook de alumni in de periode die volgt op het actieve bestuur.

Datum: 24 januari

Tijd: 14.30 uur -17.00 uur, hierna zal er een borrel zijn. 

Locatie: Movisie, Catharijnesingel 47, 3511 GC Utrecht

Kosten: Deze bijeenkomst is kosteloos voor leden van het alumninetwerk. Meer informatie over het lidmaatschap kunt u hier vinden. 

Om een goed beeld te hebben van het aantal deelnemers, vragen wij u wel dit aanmeldformulier in te vullen. 

Voor meer informatie: Lies van Aelst, senior programmamanager, 
liesvanaelst@wethoudersvereniging.nl of 06 51 60 20 54.

 

U bent hier

Deel deze pagina