Masterclass 'Is het burgemeesterschap iets voor u?' - Haarlemmermeer

vrijdag, 15 oktober, 2021

Het wethouderschap is voor veel mensen een mooie opstap naar het burgemeesterschap. Toch hoor je vaak dat die rollen echt heel verschillend zijn. Dat roept vragen op, zoals:

Wat is eigenlijk het verschil tussen de rol van wethouder en die van burgemeester?
Wat bedoelen ze eigenlijk als een burgemeester moet ontwethouderen?
Welke competenties en vaardigheden helpen je als je burgemeester wordt?
En welke gewoontes zitten je in de weg?
Hoe loopt eigenlijk zo’n sollicitatieprocedure?
Hoe schrijf je eigenlijk een brief aan de Koning?

Op deze en andere vragen geven burgemeester Marianne Schuurmans (Haarlemmermeer) en Jules Covers (oud-kabinetschef provincie Zuid-Holland) antwoordt tijdens de masterclass ‘Is het burgemeesterschap iets voor u?’ op vrijdag 15 oktober 2021 in Haarlemmermeer.

Datum: vrijdag 15 oktober 2021
Tijd 10.15 - 12.30 uur
Lunch van 12.30 - 13.00 uur
Locatie: Gemeente Haarlemmermeer, Raadhuisplein 1 in Hoofddorp (onder voorbehoud van de dan geldende Corona-maatregelen).
Bijdrage: €125 euro exclusief BTW voor leden en  €475,- exclusief BTW voor niet-leden.
Maximaal aantal personen: 25
Inschrijven: klik hier