Masterclass schaken op verschillende borden

vrijdag, 24 januari, 2020

In deze masterclass zal Ton Roerig met de deelnemers stilstaan bij de relatie met de eigen fractie en de eigen politieke partij. Aan de hand van zijn ervaring, zowel als wethouder in Zoetermeer en Hilversum, alsmede vanuit zijn rol als coach van diverse wethouders én als oud-directeur van de Wethoudersvereniging gaat Roerig met de deelnemers in gesprek over de verhouding en relatie met de eigen fractie, zeker in de opmaat naar nieuwe verkiezingen, die al vroeg op gang komt. De ervaring leert dat die verhouding gemakkelijk gespannen kan raken als de wethouder teveel opgaat in het bestuurlijke werk en zich steeds meer identificeert met het College. In deze masterclass gaan we met elkaar het gesprek aan over de kunst van het schaken op de borden van het college, de fractie en de eigen partij.

U kunt zich direct inschrijven via deze link.

Locatie: Blekerijlaan 14, 3447 GR Woerden.
Tijd: 11.00 uur-15.00 uur (inclusief lunch) inloop 10.30 uur.
Kosten: De bijdrage is € 125,- voor leden  en € 475,- voor  niet-leden. Alle bijdragen zijn exclusief BTW.