Training The Performers Toolbox (VOL)

vrijdag, 11 juni, 2021

Op deze dag krijg je een kijkje in de toolbox van actrice en presentatrice Julika Marijn. Hoe blijft zij in solo-voorstellingen overeind en wat kun jij daarvan leren tijdens je eigen presentaties? Je gaat praktisch aan de slag met je authenticiteit, stemgebruik en adem. Met als resultaat: vol vertrouwen een impact volle boodschap overbrengen aan je publiek.

Julika Marijn is een ‘stemgever’. In haar theatervoorstellingen geeft ze stem aan krachtvrouwen die hun eigen weg zochten en daarmee de wereld sterk hebben beïnvloed. Julika Marijn studeerde af aan de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam. Naast haar theaterwerk geeft Julika les in ademtechnieken, is ze sprekers en voice-dialogue coach en schrijft ze voor Happinez Magazine.

Datum: Vrijdag 11 juni 2021
Locatie: Kontakt der Kontinenten -
Amersfoortsestraat 20 te Soesterberg
Tijd 10.00 uur – uiterlijk 16.30 uur inclusief lunch.

Bijdrage: €175 euro exclusief BTW voor leden en  €475,- exclusief BTW voor niet-leden.
Maximaal aantal deelnemers: 14
Inschrijven: vol, voor interesse in deze training, mail naar nadiazarrouk@wethoudersvereniging.nl