Werken na het Wethouderschap

Na een periode van werken als wethouder, kom je op een punt waarop je zoekt naar een andere invulling van je tijd. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe baan of wil je je inzetten als vrijwilliger. Gedurende dit proces kun je begeleiding ontvangen van gespecialiseerde re-integratiebureaus.

Op 5 juli 2023 organiseren wij, in samenwerking met Defensie en Natuurmonumenten, een middagbijeenkomst voor voormalige wethouders en wethouders die zich oriƫnteren op de arbeidsmarkt. Tijdens deze bijeenkomst zal Defensie een inzicht geven in hun visie op werving en selectie van medewerkers en hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan Defensie. Natuurmonumenten neemt je mee in de wereld van natuurbeheer en alles wat daarbij komt kijken. Ze zullen je een inkijkje geven in hun werkzaamheden en de manier waarop ze medewerkers en vrijwilligers selecteren. Daarnaast zal de directeur van de Wethoudersvereniging je op de hoogte brengen van de actuele ontwikkelingen rondom het ambt van wethouder.

Deze middag belooft zowel inspirerend als leerzaam te worden. Halverwege maken we een wandeling door de prachtige natuur, onder begeleiding van een natuurbeheerder van Natuurmonumenten.

Kosten

Aan de middag zijn geen kosten verbonden voor alumni en leden van de vereniging. 
Voor niet-leden wordt een bedrag van 475,- in rekening gebracht.

Inschrijven

Voor leden: inschrijven kan via de knop rechts

Voor niet leden: stuur een e-mail naar info@wethoudersvereniging.nl.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je bellen naar het secretariaat 070 - 22 1770.

istockphoto 1311896951 612x612

Inschrijven

Jouw gegevens

Bent u lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet-leden kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier.

Let op: U bent als wethouder niet automatisch lid. Lees hier meer over het lidmaatschap, inschrijving en de voordelen.