Lieke Lamb - Uitkijken naar de toekomst

Van Hightech veranderingen tot aan Duurzaamheid en SDG’s, van Energie-Transitie tot aan Recessie. In deze roerige tijden kijkt Lieke op sprankelende wijze met ons naar de trends in de samenleving en de enorme transitie en digitale revolutie waarmee we te maken hebben. Wat brengt de toekomst en welke zaken zijn allang geen toekomstmuziek meer, maar al volop aanwezig? Welke Trends en Technologieën ga je wel of niet serieus nemen? Hoe ben je goed voorbereid op de toekomst zonder het heden uit het oog te verliezen? Hoe krijg je iedereen mee naar de volgende fase?! 

Even makkelijk als de vraag : ‘Wat doet dit met de economie, arbeidsplaatsen en politiek?’, bespreekt zij vragen als: ‘Wat doet dit met aandacht, liefde en de menselijke maat?’ 

Hoe gaat de samenleving van de toekomst eruit zien? Van bevolkingsopbouw tot aan infrastructuur en mobiliteit. Hoe zorgen we met elkaar dat de toekomst echt iets is en blijft om naar uit te kijken? 

Spreker

Lieke Lamb

Lieke Lamb is CEO van het Future Expertise Center. Vanuit haar rol als senior Trend Strateeg en Innovatie Ambassadeur volgt Lieke al meer dan 20 jaar nauwlettend de technische, sociaal-maatschappelijke en economische ontwikkelingen. Zij schuift regelmatig aan op TV bij programma’s als vaste gast of expert.