Alumninetwerk

De Wethoudersvereniging ondersteunt bestuurders bij de uitoefening van hun ambt en alumni in de periode hierna. Met uw hulp bouwen wij dit verder uit, en ondersteunen wij ook de alumni in de periode die volgt op het actieve bestuur.

Op ons jubileumcongres 20 november 2019 lanceerden wij het alumninetwerk van de Wethoudersvereniging. In dit netwerk bieden wij voormalig wethouders, gedeputeerden en waterschapsbestuurders een platform om kennis te delen, te netwerken en met ons als Wethoudersvereniging te brainstormen over actuele thema`s. Ook zullen wij onder de vlag van dit netwerk onderzoek doen naar de loopbaan van voormalig bestuurders en hen ondersteuning bieden waar nodig, dit laatste thema staat in de komende bijeenkomst centraal.

De eerst volgende bijeenkomsten van het alumninetwerk zijn:

5 juni online

Lid worden van het alumninetwerk? Dat kan via deze link.

Voor meer informatie: Lies van Aelst, senior programmamanager,
liesvanaelst@wethoudersvereniging.nl of 06 51 60 20 54.