pexels lukas 590041

Nieuwe vacature: Controller

De Wethoudersvereniging (WHV) is de beroepsvereniging van wethouders in Nederland en bestaat sinds 2004. Met ruim 1100 leden zet zij zich in voor de belangen van wethouders en richt zich op de professionalisering van het vak. De huidige, mondige samenleving vraagt om reflectie op de rol en positie van de wethouder ten opzichte van krachten in de samenleving. De Wethoudersvereniging biedt daartoe gelegenheid met een professionaliseringsaanbod met onder meer intervisie, opleidingen, trainingen en masterclasses.

Daarnaast zet de Wethoudersvereniging zich als belangenbehartiger in voor de rechtspositie van wethouders. Voor individuele dienstverlening ten aanzien van de rechtspositionele vragen en vragen gerelateerd aan bestuurscrises, integriteit of ondermijning kunnen leden eveneens terecht bij de beroepsvereniging.

Het bureau is gevestigd aan de Nassaulaan in Den Haag. Daarbij maken wij gebruik van de inzet van een flexibele schil van opleiders, trainers, intervisiebegeleiders en andere specialisten.

Wegens het vertrek van onze huidige controller zijn wij voor 8 uur per week op zoek naar een

Controller

Wat ga je doen?

· Het (laten) coderen van inkoopfacturen en doorsturen naar boekhouder;

· Het opstellen en verspreiden van het financieel maandverslag, inclusief eindejaarsprognose en kengetallen;

· Het opstellen van de jaarplanning, in overleg met beleidsteam;

· Het opstellen van de begroting, inclusief het voorstel voor Bestuur en ALV;

· Het begeleiden van het opstellen van de jaarrekening, inclusief het bepalen van transitoria;

Bovenstaande taken kan je deels hybride uitvoeren; bij ons op kantoor in Den Haag of vanuit je thuiswerkplek.

Wie ben je?

Je bent een proactieve houding. Bovenstaande taken zijn jou bekend en je kan deze zelfstandig uitvoeren. Je hebt HBO+ werk- en denkniveau.

Nieuwsgierig of meteen solliciteren?

Wil je meer informatie? Bel of mail Marcel Adriani (Controller); 070- 2210772 of marceladriani@wethoudersvereniging.nl. Meteen solliciteren kan ook; mail je korte motivatie en CV naar Rochelle van Abeelen: rochellevanabeelen@gradusgroep.nl.

De deadline voor sollicitaties is 15 december 2023.

pexels lukas 590041