Alumni bijeenkomst: Op bezoek bij Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid (RPAnhn)

Bij deze bijeenkomst gaan we op bezoek bij Ben Tap die tegenwoordig directeur is bij het Regionaal Platform Arbeidsmarkt Noord-Holland Noord.

Hij zegt over deze overstap: ‘Na 5 1/2 jaar wethouderschap in de mooie gemeente Hoorn was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Door verschillende personen in mijn netwerk werd ik geattendeerd op de vacature van directeur bij het Regionaal Platform Arbeidsmarkt Noord-Holland Noord (RPAnhn). Omdat ik vooral ervaring had in het economische en het ruimtelijke domein moest ik vooral even wennen aan de andere cultuur in het Sociale Domein. Inmiddels voel ik me daarin als een vis in het water en geniet ik nog elke dag van het leggen van verbindingen en het laten samenwerken van verschillende personen en organisaties. Het RPAnhn bestaat al meer dan 20 jaar en houd zich bezig met onderwijs en arbeidsmarktbeleid. In de arbeidsmarktregio NHN organiseert het RPAnhn de netwerksamenwerking tussen de gemeenten, provincie, UWV, Onderwijs, Werkgevers en Werknemers.’
Zie voor meer informatie onze website: www.rpa-nhn.nl

Tijdens deze bijeenkomst neemt Ben Tap ons mee in zijn nieuwe rol en hoe hij hier gekomen is. Er zijn tijdens deze bijeenkomst ook uitgebreid ruimte zijn voor kennisuitwisseling en netwerken.

Locatie:
RPAnhn
Comeniusstraat 10
1817 MS Alkmaar

Maximaal aantal deelnemers: 30

Praktische informatie

Kosten

Deze bijeenkomst is kosteloos voor leden van het alumninetwerk. Meer informatie over het lidmaatschap kunt u hier vinden. 

De Wethoudersvereniging ondersteunt bestuurders bij de uitoefening van hun ambt en alumni in de periode hierna. Met uw hulp bouwen wij dit verder uit, en ondersteunen wij ook de alumni in de periode die volgt op het actieve bestuur.

RPA nhn logo 2020 v2

Inschrijven

Uw gegevens

Bent u lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet leden kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier.