Alumnibijeenkomst bij Tribuut in Epe

Voor deze bijeenkomst van het alumninetwerk gaan we op bezoek bij Bert Groot Wesseldijk. Bert is directeur van Tribuut sinds april 2021. Na 7 jaar wethouderschap (en vanaf 2016 ook bestuurder van Tribuut), heeft hij de overstap gemaakt.

Over de overstap zegt Bert: ‘Ik kende de organisatie natuurlijk goed en ook het belang van een goede uitvoering voor de gemeenten. Mijn bestuurlijke ervaring als wethouder kan ik hier goed combineren met mijn management ervaring die ik bij de Rabobank heb opgedaan voordat ik wethouder werd.’

Van 2017 tot 2021 is Bert bestuurder van de Wethoudersvereniging geweest.

Tribuut Belastingcentrum is een Gemeenschappelijk Regeling die de lokale belastingtaken uitvoert voor de Gemeenten Apeldoorn, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen.

We verzorgen het complete proces. Van de basisregistratie WOZ, de waardebepaling, de grondslagen voor andere belastingen zoals, riool, afvalstoffen, ondernemersfondsen, etc.

Maar ook de oplegging en de inning wordt door Tribuut verzorgd. Frontoffice verzorgt de opvang van klantvragen en het inboeken van bezwaren.

Er werken ca. 50 mensen bij Tribuut. We hebben een enkelvoudig bestuur en dat wordt gevormd voor alle wethouders financiën van de deelnemende gemeenten.

U bent vanuit het alumninetwerk natuurlijk van harte welkom in Epe!

Locatie:
Parkweg 5
8161 CK Epe

Maximaal aantal deelnemers: 30

• 29 september 2022 van 14:30 tot 17:00 uur met afsluitende borrel.
  • Bent u geen lid en wilt u wel graag deelnemen, stuur dan een e-mail naar info@wethoudersvereniging.nl

Kosten

Deze bijeenkomst is kosteloos voor leden van het alumninetwerk. Meer informatie over het lidmaatschap kunt u hier vinden.

De Wethoudersvereniging ondersteunt bestuurders bij de uitoefening van hun ambt en alumni in de periode hierna. Met uw hulp bouwen wij dit verder uit, en ondersteunen wij ook de alumni in de periode die volgt op het actieve bestuur.

tribuut logo CMYK v2

Uw gegevens

Bent u lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet leden kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier.