Menu

Spreker Annemarie van Gaal: Gezocht: lef, leiderschap en innovatie

Gezocht: lef, leiderschap en innovatie

Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf en verhuisde ze terug naar Nederland waar ze sindsdien een aantal andere bedrijven heeft opgezet en geleid. 
 

Vanuit die ervaring heeft zij een uitgesproken opvatting over hoe gemeenten en ondernemers met lef, leiderschap en innovatie grote hoogten kunnen bereiken. 
Ondernemers en wethouders in een gemeente hebben veel gemeenschappelijk. Ze wonen, werken of verdienen hun geld in de gemeente, daarnaast willen ze ook allemaal dat hun bedrijf of gemeente continu verbetert. Er zijn ook verschillen, bijvoorbeeld in het risico dat je draagt en de financiële slagkracht om ambities waar te maken.Wethouders en ondernemers zouden van elkaar moeten leren en optimaal van elkaars talent gebruik moeten maken.

In een prikkelende bijdrage zal Annemarie van Gaal op 21 november tijdens de Wethoudersconferentie spreken over leiderschap, lef, innovatie, ondernemerschap, beeldvorming en tal van inzichten en voorbeelden om samen nog sterker te worden.

Annemarie van Gaal spreekt op 21 november 2017

 

U bent hier

Deel deze pagina