Het bureau

Het bureau is gevestigd in het pand van de VNG aan de Nassaulaan 12 te Den Haag.

Het team bestaat uit:

• Directeur: Jeroen van Gool
  • Senior programmamanager/onderzoeker: Lies van Aelst
  • Controller: Marcel Adriani
  • Bureaumedewerker: Nadia Zarrouk
  • Bureaumedewerker: Vandana Jankipersadsing
  • Bureaumedewerker: Samira El Maslouhi
  • Directie-assistent: Karin de Kok

Het bureau is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 - 17.00 uur
via tel. 070-373 8123 of per mail info@wethoudersvereniging.nl.

Ondersteuningsteam Netwerk Weerbaar Bestuur
Wanneer u te maken hebt gehad met agressie, intimidatie of ondermijnend gedrag kunt u contact opnemen met een vertrouwenspersoon van het Ondersteuningsteam Weerbaar Bestuur. Dit team bestaat uit vertrouwenspersonen van de beroeps- en belangenverenigingen van wethouders, burgemeesters en raadsleden. Deze contactpersoon denkt met u mee, adviseert en schakelt waar nodig netwerkpartners in. Dit netwerk van vak-/ambtsgenoten en ervaringsdeskundigen in de regio is beschikbaar voor snelle, praktische adviezen. Ook kunnen experts op het gebied van bijvoorbeeld beveiliging, rechtshulp en nazorg worden ingeschakeld.

U kunt 24 uur per dag contact opnemen met het Ondersteuningsteam Weerbaar Bestuur via 070-3738314. U komt dan in contact met een van de vertrouwenspersonen van het Ondersteuningsteam.