loopbaan 182555538
loopbaan 182555538

Loopbaan & Re-integratie

De Wethoudersvereniging heeft een aantal loopbaanbureaus gevraagd zich kort en krachtig aan jou te presenteren. 

We hopen jou met deze introducties te ondersteunen wat betreft je keuzeproces.

Appaplein
Appaplein

APPAplein

Wij zijn uw partner, zowel tijdens als na afloop van uw actieve bestuursperiode. Doe uw voordeel met ervaringen van oud-wethouders door het APPAplein te bezoeken voor meer op u gerichte informatie.

Lees meer >

Loopbaanbureaus

Geerts & Partners

Geerts & Partners

Succesvol en snel aan de slag als voormalig bestuurder.

Wij begeleiden bestuurders op een professionele en persoonlijke manier naar nieuw werk. De kwaliteiten, ervaring en wensen van de voormalig politiek ambtsdrager vormen daarbij de basis voor succes. We onderzoeken samen hoe we het Appa-begeleidingstraject zo optimaal mogelijk kunnen vormgeven. En, de lijntjes met de arbeidsmarkt zijn kort. Naast Appa-begeleiding richten we ons namelijk op werving en selectie voor leiderschapsposities.

Lees meer >

Carrièrepoort

Carrièrepoort

Bij Carrièrepoort zien we APPA-begeleiding als een versterkende combinatie van persoonlijke executive coaching, studie en begeleiding.

We stomen u als oud-bestuurder klaar voor het netwerken, solliciteren en het succesvol en authentiek positioneren voor het verkrijgen van de nieuwe rol. We richten ons op hoger kader, executives en bestuurders. 

Lees meer >

Gradus

Gradus

Gradus is niet een specifiek Appa Bureau wat uitsluitend werkt voor voormalig bestuurders.

We zijn niet voorzien van zware administratieve procedures, en we zijn niet gericht op slechts één soort begeleiding. We zijn een echt loopbaanbureau. En dat is anders. Bij ons kom je mensen tegen met allerlei achtergronden, met verschillen in verleden, heden en toekomst. Wel veelal mensen die vanuit publieke organisaties komen. Managers, beleidsmensen, uitvoerders en natuurlijk ook bestuurders.

Lees meer >

Van Ede & Partners

Van Ede & Partners

Vervulling vinden in je werk en in je leven; daar gaat het om in onze begeleiding

Ex-wethouders hebben een schat aan ervaring opgedaan in de wereld van het openbaar bestuur. Dat maakt ze boeiende mensen die we graag helpen een volgende loopbaanstap te zetten en een nieuw evenwicht te vinden tussen werk en leven.
We doen dit via programma’s op maat die bestaan uit één op één begeleiding gecombineerd met trainingen, (netwerk)bijeenkomsten en workshops. Op die manier kom je, als ex-wethouder, weer tot jezelf en ontdek je nieuwe mogelijkheden voor de toekomst

Lees meer >

LoopbaanNaPolitiek

LoopbaanNaPolitiek

LoopbaanNaPolitiek is al 10 jaar toonaangevend in loopbaanbegeleiding voor (oud) politici.

Jij als politicus bent onmisbaar in onze democratie. Jij verdient dan ook de best mogelijke loopbaanbegeleiding. Het LoopbaanNaPolitiek-team, bestaand uit zeer ervaren en gecertificeerde loopbaancoaches en oud-politiek ambtsdragers, helpt je daar graag bij. Gekenmerkt door een hoge mate van betrokkenheid, een uitgebreid en individueel loopbaanprogramma en een inspirerend netwerk, hebben wij al meer dan 300 (oud-)politici naar tevredenheid begeleid.

Lees meer >

POSG

POSG

De bijzondere positie van de politiek bestuurder verdient en krijgt bij ons een maatwerk aanpak om succesvol de slag naar de arbeidsmarkt te maken.

Personal coaching, en van elkaar leren in workshops en intervisie bijeenkomsten brengen je uiteindelijk verder. Hier kom je naast politiek ambtsdragers ook managers en bestuurders tegen. Deze diversiteit in doelgroep en ons brede netwerk, leidt tot gevarieerde uitstroom.

Lees meer >

Transitiumgroep

Transitiumgroep

De Transitium Groep biedt realistische en praktische arbeidsmarktgerichte begeleiding aan.

Iedere bestuurder heeft een eigen verhaal, kwaliteiten, ambities en specifieke loopbaanwensen. Onze advisering en ondersteuning is altijd op maat gemaakt, persoonlijk van aard, professioneel en op resultaat gericht. Wij concentreren ons op de realisatie van een passend vervolg van uw loopbaan. 

Lees meer >

Zeelenberg

Zeelenberg

Kenmerkend bij Zeelenberg is de persoonlijke benadering, zowel in de begeleiding als in het contact.

Wij gaan samen met u op zoek naar de toegevoegde waarde die de optelsom van uw ervaring, opleiding, talenten, persoonlijkheid maar vooral ook uw waarden en ambities heeft. Om vervolgens op zoek te gaan naar een passende context. Ook als u nog volop actief bent als wethouder is het goed om u alvast te oriënteren op een toekomst na uw bestuurlijke functie. 

Lees meer >

RegioEffect

RegioEffect

Kenmerkend zijn: persoonlijk profiel door vertalen naar zoekprofiel.

Wij zorgen er voor dat mensen met behoud van zekerheid & geborgenheid dynamiek beleven in hun werkzame leven. Door ons warme netwerk de juiste ingangen creëren, denkend buiten bestaande kaders, no-nonsense houding, sparingpartner op niveau. Succesvolle begeleiding: plaatsingspercentage van 85% in combi met begeleiding waardoor de wethouder in zijn/haar kracht blijft en de vele mogelijkheden ontdekt die er voor hem/haar zijn.

Lees meer >

Wat doen we?