Liefde en strijd in samenwerken

Als wethouder ben je bestuurder in en van je eigen gemeente. Maar de tijd dat je dat effectief kon doen met je alleen je eigen mandaat is al lang voorbij. De samenwerkingsverbanden in allerlei soorten en maten tuimelen over elkaar heen. Publiek, privaat, formeel, informeel: het is een bos met veel bomen. Hoe zorg je dat je effectief bent in dit oerwoud? De doelen realiseert die jij je hebt gesteld als wethouder?

De experts van Berenschot delen in deze masterclass hun inzichten, dagen je uit en zorgen voor een levendig gesprek met nieuwe inzichten. Vanuit theorie én vanuit de praktijk, waar zij met jullie dagelijks in staan. Welke samenwerkingen zijn er? Wat zijn de ‘verplichte nummers’ in je agenda? Welke sluiten aan op je eigen inhoudelijke agenda? En wat zijn de echte toppers, waar veel te halen en te brengen valt? De masterclass vindt plaats vanuit de Wethoudersvereniging en wordt ondersteund door Arnoud van Vliet, Hugo Geurts en Roeland Stolk van Berenschot

Met jullie kijken we naar verfrissende handelingsperspectieven die daarbij horen. Hoe stuur je op samenwerkingen? Wanneer is het een kwestie van ‘go with the flow’? Het liefst handel je misschien autonoom als gemeente, maar samenwerken móet; Een paradox die zorgt voor liefde en strijd. Hoe hou je dat in de hand? En we staan stil bij de blinde vlek van data gedreven werken in samenwerkingen. Berenschot en de Wethoudersvereniging zetten de lessen van de masterclass om in een (lobby)artikel over de liefde en strijd in samenwerken.

Kosten

  • Voor leden: €125,00 excl. BTW;
  • Voor niet-leden: €475,00 excl. BTW. 
teamwork gf8dfb0e98 1920

Inschrijven

Wat doen we?