The Performer’s Toolbox

Op deze dag krijg je een kijkje in de toolbox van actrice en presentatrice Julika Marijn.

Hoe blijft zij in solo-voorstellingen overeind en wat kun jij daarvan leren tijdens je eigen presentaties? Je gaat praktisch aan de slag met je authenticiteit, stemgebruik en adem. Met als resultaat: vol vertrouwen een impact volle boodschap overbrengen aan je publiek.

Julika Marijn is een ‘stemgever’. In haar theatervoorstellingen geeft ze stem aan krachtvrouwen die hun eigen weg zochten en daarmee de wereld sterk hebben beïnvloed. Julika Marijn studeerde af aan de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam. Naast haar theaterwerk geeft Julika les in ademtechnieken, is ze sprekers- en voice-dialogue coach en schrijft ze voor Happinez Magazine.

Reacties van deelnemers

''De kracht van het nonverbale. Zo bepalend! Een mooie ervaring om mee te nemen in de dagelijkse praktijk.''
''Je kunt het “geleerde” direct in de praktijk brengen.''

• Voor leden, incl. lunch: € 175,00 excl. BTW;
  • Voor niet-leden, incl. lunch: € 475,00 excl. BTW.
Julika Marijn 1

Uw gegevens

Bent u lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet leden kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier.