WHV Flyer pakket training 06
WHV Flyer pakket training 06

Besturen met Impact

Volledige online training om vanaf de eerste dag op vlieghoogte te komen!

  • Korte én krachtige video’s: In verschillende video’s van maximaal 8 minuten krijg je tientallen tips om effectief te besturen. 
  • Praktisch en direct toepasbaar: Concrete handvatten die je meteen in de praktijk kunt gebruiken.
  • Flexibel: Leren op verschillende devices en op het moment dat het jou uitkomt. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Doel training

Besturen met Impact is dé enige korte en krachtige online training die je als wethouder klaarstoomt voor een nieuwe collegeperiode. Het doel is simpel: zorgen dat je als wethouder een vliegende start maakt en vanaf het eerste moment zo effectief mogelijk kunt besturen.

Inhoud training

De training valt grofweg uiteen in twee onderdelen:

  1. Aanscherpen van je visie, het formuleren van krachtige boodschappen vanuit die visie, het presenteren van die boodschappen en de omgang met de media.
  2. De wereld van de wethouder; een schets van het complexe speelveld waar je in terechtkomt met een overzicht van de verschillende schaakborden waar je op gaat spelen.

Compact en toegankelijk

De training bestaat uit meerdere compacte modules met korte video’s boordevol tips en handvatten om het geleerde meteen in de praktijk toe te passen. De training is eenvoudig online te volgen. Dat kan op verschillende devices: PC, laptop, tablet of zelfs op een telefoon. Je kunt de cursus op elk gewenst moment beginnen en stoppen. 24 uur per dag, 7 dagen per week. En, je kunt vandaag nog beginnen!

Kosten

  • Voor leden: € 249,00 incl. BTW;
  • Voor niet-leden: € 499,00 incl. BTW.

Aanvragen account om in te loggen

Om de training te kunnen doen dien je voorlopig nog even een account aan te laten maken door de Wethoudersvereniging via info@wethoudersvereniging.nl.

Wat doen we?