Wethoudersvereniging zoekt een enthousiaste projectondersteuner

Wethoudersvereniging zoekt een enthousiaste projectondersteuner (minimaal 24 uur)

Ben jij een organisatorisch talent, punctueel en pak je snel nieuwe werkzaamheden op? Voel je je thuis in een kleinschalige vereniging waar ruimte is om mee te denken? Lees dan hieronder snel verder!

Functie

Als projectondersteuner ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de projectleider(s) bij verschillende opleidingen, bijeenkomsten, dienstverlening en belangenbehartiging door de vereniging.

Je bent een spin in het web tussen de projectleider, locatie en deelnemers van de activiteiten die wij organiseren. Zo lever je achter de schermen een onmisbare bijdrage aan de groei en ontwikkeling van de bestuurders (wethouders, gedeputeerden en waterschapsbestuurders) in ons land.

Hierbij kun je onder andere denken aan het maken van inschrijf- en evaluatieformulieren, afspraken met trainers/sprekers, het regelen van locaties en bijvoorbeeld het bijwerken van de website met betrekking tot de evenementen. Je bewaakt actielijsten van verschillende projecten en houdt hierin het overzicht.

Samen met het team geef je uitvoering aan de ambities en doelstellingen van de Wethoudersvereniging. Het nemen van eigen initiatief wordt gewaardeerd en er zijn mogelijkheden om je takenpakket uit te breiden.

Profiel kandidaat

Voor deze functie is het van belang dat je punctueel en proactief bent. Je bent gewend om in wisselende projectteams te werken. Je pakt zelfstandig werkzaamheden op en je neemt verantwoordelijkheid. Ook ben je collegiaal, flexibel en betrokken. Doordat je betrokken bent, kun je altijd meedenken om de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen en nieuwe ideeën uit te proberen in de praktijk.

Aanbieding

• Een afwisselende en leuke baan in een informele organisatie met een fijne werksfeer;

• Een mooi bruto maandsalaris tussen de € 2.615,23,- en € 3.376,27,- afhankelijk van jouw ervaring en gebaseerd op een werkweek van 36 uur;

• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een pensioenregeling.

Vereisten

• Je bent in het bezit van een relevante opleiding als projectondersteuner, secretaresse of managementassistent;

• Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, waarbij de maandagen en vrijdagen in ieder geval werkdagen zijn;

• Je bent per direct beschikbaar, of je hebt een opzegtermijn van maximaal 1 kalendermaand;

• Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Organisatie

Met ca. 1.000 leden van de ruim 1.400 wethouders zet de Wethoudersvereniging zich, sinds de oprichting in 2004, in voor het wel en wee van de wethouders. De huidige, mondige samenleving vraagt om reflectie op de rol en positie van de wethouder ten opzichte van krachten in de samenleving. De Wethoudersvereniging biedt daartoe gelegenheid met een professionaliseringsaanbod met onder meer intervisie, opleidingen, trainingen en masterclasses. Daarnaast zet de Wethoudersvereniging zich als belangenbehartiger in voor de rechtspositie van wethouders. Voor individuele dienstverlening ten aanzien van de rechtspositionele vragen en vragen gerelateerd aan bestuurscrises, integriteit of ondermijning kunnen leden eveneens terecht bij de beroepsvereniging.

Op een mooie locatie in Den Haag kom je te werken met 8 gezellige en betrokken collega's. Er is veel ruimte om mee te denken en de sfeer op kantoor is informeel en laagdrempelig. Je werkt met elkaar aan een gezamenlijk doel.

Reageren

Heb je interesse in deze vacature, dan kun je solliciteren door een mail te sturen naar: info@wethoudersvereniging.nl. Mocht je vragen hebben over deze vacature dan kun je contact opnemen met Samira el Maslouhi op 070-2210777.

Je kunt uiterlijk tot en met maandag 3 april 2023 reageren op deze vacature.

Het eerste gesprek zal plaatsvinden op 17 april 2023.