De Wethoudersvereniging organiseert loopbaandagen in het land

De Wethoudersvereniging wil haar leden goed voorbereiden op loopbaankeuzes en mogelijkheden na het wethouderschap. De voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 zijn in volle gang. Voor veel wethouders is het een belangrijk ijkmoment: doorgaan of een carrièreswitch?

Tijdens de loopbaandagen kun je je vrijblijvend oriënteren op loopbaanmogelijkheden en de ondersteuning daarbij. Op de loopbaandagen spreken we over de competenties die je als wethouder opgedaan hebt en hoe je die in kunt zetten, over je loopbaanperspectief en maak je uitgebreid kennis met loopbaanbureaus waarje workshops bij kunt volgen. Uiteraard zijn er ook APPA-deskundigen aanwezig op de informatiemarkt en borrel. Investeer in jezelf en je eigen toekomst, kom naar één van onze loopbaandagen!

De loopbaandagen worden georganiseerd op:

Vrijdag 18 februari 2022

Regio Zuid-Nederland

Vrijdag 20 mei 2022

Regio Noord-Nederland

Vrijdag 27 mei 2022

Regio Midden-Nederland

• Voor leden: € 75,00 excl. BTW;
  • Voor niet-leden: € 350,00 excl. BTW.
20191120 Wethoudersvereniging 004

Uw gegevens

Bent u lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet leden kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier.