Hoe sta ik voor de groep?

Je staat als bestuurder regelmatig voor een groep of zaal. Dat gaat je vermoedelijk goed af, maar je wil graag nog het één en ander bijleren of er misschien beter in worden. Wellicht heb je zelfs ideeën om er nu of later meer mee te gaan doen. Dan is het belangrijk om je te realiseren binnen welke setting je optreedt of gaat optreden. Want elke omgeving vereist een andere opstelling en interactie.

Als je bijvoorbeeld een vergadering of een bijeenkomst gaat leiden dan is dat heel wat anders dan wanneer je als facilitator, docent, spreker of workshop begeleider gaat optreden. Misschien ga je gewoon iets mededelen of ben je gespreksleider. 

Hoe kun je deze rollen goed voor jezelf onderscheiden en daardoor gericht invullen? 

In deze training presenteren en trainen voor bestuurders door Ronald Bos, komt dit uitgebreid aan bod. Binnen een open sfeer worden je handvatten gegeven om direct in je eigen praktijk mee aan de slag te gaan. De training is al enkele malen succesvol door de wethouderverering uitgevoerd.

Ronald Bos heeft in zijn leven honderden groepen begeleid, binnen evenzovele rollen. En weet daarmee als geen ander hoe je dit het beste kunt doen. Daarnaast is hij af en toe verander manager en consultant binnen vooral bestuurlijke omgevingen. Zijn ervaring als trainer, docent, facilitator, manager en spreker neemt hij daarom mee tijdens deze training. En hij denkt natuurlijk graag met je mee over jouw persoonlijke vraagstukken met betrekking tot dit onderwerp.

Wil je nog beter worden in het (bege)leiden van groepen? Dan is deze training iets voor jou!

Kosten

  • Voor leden: € 175,00 excl. BTW
  • Voor niet-leden: € 475,00 excl. BTW
AdobeStock 560087712

Inschrijven

Wat doen we?