Online presenteren voor bestuurders

We gaan uitdagende tijden door met z'n allen. In de nieuwe onlinewereld wordt er steeds meer een beroep gedaan op onze communicatieve vaardigheden.

Bij online presenteren gelden er andere regels dan bij live presenteren en daarom gaat er nu veel mis. Uiteindelijk zal de Coronacrisis verdwijnen, maar online is here to stay! Jezelf krachtig en vol zelfvertrouwen online presenteren is een belangrijke succesfactor geworden. Of je nou een krachtig betoog gaat houden tijdens een meeting, een presentatie houdt waarbij je mensen wil winnen voor een plan of idee, of een belangrijke één-op-één meeting hebt waarin je extra stevig over wil komen: het gebeurt tegenwoordig allemaal online.

In deze online training, die wordt verzorgd door Great Communicators, leren we jou om online veel impact te maken door anderen te raken en te inspireren. We leren je echt contact te maken door de dialoog op te zoeken en daarmee je publiek te activeren. Wij geloven dat deze tijd vraagt om mensen die leiderschap tonen, mensen die zichzelf online laten zien en horen door zich krachtig en overtuigend te presenteren.

Je leert

  • Hoe je jezelf krachtig online neerzet;
  • Hoe je afstemt op je publiek in een online setting;
  • Hoe je inspirerend overkomt en je charisma online vergroot.

Kosten

  • Voor leden: € 95,00 excl. BTW;
  • Voor niet-leden: € 475,00 excl. BTW.
AdobeStock 376245009

Inschrijven

Wat doen we?