Training: Druk, drukker, drukst

Weet wat permanente druk met uw wethouderschap doet! In een wereld waarin eisen en complexiteit enkel toenemen, werken we meer uren dan ooit.

Ons werk is topsport geworden: we leggen de lat steeds hoger. We denken echter met dezelfde aanloop steeds hoger te kunnen springen. Daarnaast zijn wij geen computers die continue op hoge snelheid en voor lange tijd achtereen kunnen doorwerken. Deze werkwijze brengt ons geen duurzaam succes. De meest directe oplossing om ons welzijn, en daarmee onze productiviteit, op lange termijn te behouden en zelfs te vergroten, is het effectief leren managen van onze energie.

Duurzame prestaties, maar ook gezondheid, geluk en balans tussen werk en vrije tijd zijn geworteld in het vaardig kunnen omgaan met onze energie. In deze training worden inzichten, technieken en ervaringen aangereikt die als fundament dienen voor een duurzame balans tussen succesvol presteren en gezondheid en geluk.

Over Robert Knol

Als voormalig Olympisch atleet en consultant heeft Robert Knol aan den lijve ervaren wat de kicks en kosten zijn van het jarenlang op je top presteren. Een uiteindelijke burn-out was 25 jaar geleden het startsein van een reis in zelfonderzoek en bewustwording. Deze reis heeft geleid tot een heldere visie op een succesvol, vitaal en gelukkig leven.

Hij begeleidt als mentor directeuren, managers en ondernemers die te maken hebben met uitdagingen ten aanzien van (mentale) vitaliteit, prestatievermogen en balans.

Als trainer heeft hij programma’s verzorgd voor bedrijven als ABN AMRO, Stichting Sporttop, Topsport Amsterdam, Shell, NAM, Gemeente Wieringermeer, Stedin, Alfa Accountants en Adviseurs, Pharmalead en Unilever.

Kosten

  • Voor leden: € 175,00 excl. BTW;  
  • Voor niet-leden: € 475,00 exclusief BTW.
mentale gezondheid

Inschrijven

Wat doen we?