Training Neuroleiderschap

Voor veel mensen vliegt de dag voorbij. Ze worden geleefd. Geleefd door hun agenda, geleefd door de waan van de dag, geleefd door het reageren op wat er dagelijks op hen afkomt.

Wellicht herken je dit wel? Gelukkig kan dit ook anders. Je hebt zelf veel meer invloed op je eigen activiteiten mits je kennis van de werking van het brein toepast.  Mensen verschillen, maar ieders brein werkt volgens dezelfde mechanismen. Als je de kennis over die mechanismen gebruikt ben je in staat om op korte termijn heel anders met druk en de waan van de dag om te gaan.

In deze training neuroleiderschap, legt Guido de Valk uit een aantal basismechanismen van het brein uit. Om vervolgens een aantal zeer praktische tools te delen die de deelnemers gelijk kunnen toepassen en die een enorm effect hebben op hun persoonlijke effectiviteit. Deze training is een shortcut naar verbeterde persoonlijke effectiviteit.   

Wie is Guido de Valk?  

Als huisarts raakte Guido in de ban van het verband tussen de werking van onze hersenen en gedrag. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering: neuroleiderschap. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van De Valk Leadership Company. Zijn motto is: weet wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.

Kosten

  • Voor leden: € 175,00 excl. BTW;
  • Voor niet-leden en  € 475,00 excl. BTW.
guido de valk 293 edit v2
Guido van der Valk

Inschrijven

Wat doen we?